Tegel & Sanitair Outlet Haaglanden voor uw sanitair en badkamer.

Tegel outlet Monster

Heeft u binnenkort tegels nodig voor bijvoorbeeld een verbouwing van uw keuken of badkamer? Maar wilt u niet teveel geld kwijt zijn aan tegels? Tegel en Sanitair Outlet Haaglanden heeft een ruim assortiment tegels voor outletprijzen. Wij bieden mooie en goed kwaliteit tegels voor een fijne prijs aan. Mocht u er zelf niet uitkomen, staan onze medewerkers voor u klaar. Wij zijn niet voor niets de beste tegel outlet Monster en omstreken!

Uitgebreid assortiment tegel outlet Monster

U bent bij ons aan het juiste adres voor veel verschillende soorten tegels, van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

tegel outlet Monster

  • Badkamertegels: U heeft de keuze uit grijze, witte, en zwarte tegels in verschillende uitvoeringen, maar ook kiezelstenen en houtlook zijn in ons assortiment te vinden. Tegels zijn een sfeerbepalend element in uw badkamer en zijn van grote invloed op uw ruimte. Onze tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en afneembaar met water.
  • Keukentegels: ook onze keukentegels zijn van makkelijk schoon te maken. Keukentegels zijn ook sfeerbepalend: u kunt de keuken groter laten lijken door het kiezen van de juiste tegels en een frisse of juist warme uitstraling geven.
  • Vloertegels: wij bieden u mooie en goedkope tegels aan in verschillende kleuren, soorten, en maten die zowel in de woonkamer als in de badkamer goed tot hun recht komen en zorgen voor een prachtige uitstraling.
  • Wandtegels: is uw behang in de keuken versleten en nodig aan vervanging toe? Misschien zijn tegels als wandbekleding in uw keuken of badkamer een betere oplossing. Makkelijk schoon te maken en 5 jaar garantie!

Geïnteresseerd in onze tegel outlet Monster ?

Heeft u interesse in onze tegel outlet Monster , of wilt u meer informatie ? Dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch en via e-mail bereiken. Als u ons contactformulier invult, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)
Uw adres
Uw postcode
Uw woonplaats
Uw telefoonnummer (verplicht)
Uw email (verplicht)
Onderwerp
Uw bericht